WALTER GROUP nastoji pridobiti najbolje talente iz svih zemalja Europe. Nudimo Vam zanimljiv i odgovoran posao u iskusnom timu, dobru radnu klimu i brojne mogućnosti učenja i daljnjeg usavršavanja, koje započinje našim programom za pripravnike "Train the Winner".


play
True
http://www.walter-group.com.hr/-/m/images/group/content/walter-group-video-kontakt.ashx

Naša očekivanja

Našu radnu klimu određuju ljudi koji se identificiraju sa svojim zadatcima i žele nešto postići u svojem poslovnom životu. Ta spremnost na rad, taj angažman može se osjetiti posvuda u našoj organizaciji i dio je naše kulture. Rad u motiviranim timovima olakšava svakodnevne izazove i jednostavno je zabavan!

Vaše prednosti

  • Intenzivna obuka i usavršavanje
  • Atraktivna primanja
  • Sudjelovanje u uspjehu poduzeća
  • Sigurno radno mjesto
  • Moderna radna okolina
  • Brojne društveni prednosti

Social Benefits

LKW WALTER

Osnovnu djelatnost poduzeća LKW WALTER predstavlja organiziranje transporta kompletnih utovara za međunarodne koncerne te mala i srednja poduzeća. Naše tržište – Europa, Rusija, Srednja Azija, Bliski Istok i Sjeverna Afrika – to je šareni mozaik mentaliteta i ljudi. Tu ćete raznolikost naći i kod nas. Kod nas ćete raditi u multikulturalnim timovima s kolegicama i kolegama - pripadnicima više od 40 naroda. Radi kontinuiranog rasta grupacije WALTER GROUP neprestano tražimo nove zaposlenike s najrazličitijim talentima i sposobnostima.

CONTAINEX

Naše ćete kontejnere pronaći, kao fleksibilno prostorno rješenje s budućnošću, na svim kontinentima. Primjena im je raznolika i mogu se jednostavno i brzo postaviti posvuda. Što je potrebno za to? Inovativan duh naših zaposlenika u odjelu za razvoj proizvoda, pouzdanost naše logistike i angažman naših specijalista u poduzeću i na terenu. Tek besprijekorna suradnja svih članova vrlo motiviranog tima pretvara inovativne ideje u savršena (prostorna) rješenja.

^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na:  Uvjeti korištenja